Celebrity News

Nina Badrić otvorila dušu o majčinstvu i UDAJI: NEMA SMISLA PLAKATI ZA NEČIM ŠTO NEMAŠ

Nina Badrić otvorila dušu o majčinstvu i UDAJI: NEMA SMISLA PLAKATI ZA NEČIM ŠTO NEMAŠ

Pevačica Nina Badrić otkrila je da li priželjukuje da ponovo stane na ludi kamen, pa je za "Telegraf" priznala da više ne veruje u odnos koji nije čvrst.

- Verujem u susret dvoje ljudi, u susret nekih srodnih duša. Moram priznati da ja to do sada nisam doživela, nikakav susret koji bi mene promenio, znala bih da je to taj. Nešto što bi mi bilo konačno, što samo znači da ću ga doživeti. Ja se tome radujem, pa makar i sa sedamdeset - kaže pevačica i dodaje kako se nikad ne zna, te da je moguće da i ona, kao i neke njene koleginice, pronađe srodnu dušu baš u našoj prestonici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Badrić (@badrich) дана 9. Авг 2019. у 4:53 PDT

- Sve su se udale u Beogradu, ja nisam za sada. Videćemo ovaj drugi krug. Bog dragi zna gde me sreća čeka, uvek je to na neobičnim mestima, a ne gde mi sami, i mnogi očekuju - objašnjava pevačica i dodaje:

- To je pitanje koje je jasno kao dan. Međutim, sa godinama čovek nauči da prihvati svoj život, svoj put i svoju sudbinu. Svi smo mi različiti, imamo neke svoje različite zadake i nema smisla puno razbijati glavu i plakati za nečim što nemaš. Život je čudo, možda se sve desi odjednom, pojma nemam, ja bih to volela kad bih ja to mogla sebi da izračunam - rekla je pevačica za "Telegraf".