Celebrity News

Ljubavnik poznatog muzičara sada živi na ulici, a JAVNOST U ŠOKU ZBOG IZJAVE

Ljubavnik poznatog muzičara sada živi na ulici, a JAVNOST U ŠOKU ZBOG IZJAVE

Fadi Favaz, nekadašnji ljubavnik Džordža Majkla trenutno živi kao beskućnik, nakon što je pre dva meseca izbačen iz vile pokojnog pevača.

Kada je u julu mesecu porodica Džordža Majkla odlučila da ga izbaci iz kuće, on je završio na ulici i od tada spava po zabačenim ulicama Londona ili jeftinim motelima koje sebi može da priušti. Testamentnom nije dobio ništa, a nakon pakla koji proživljava već neko vreme, odlučio je da se obruši na bivšeg partnera objavom na Fejsbuku, piše 24sata.hr.

- Uzeli su mi ključeve pre dva meseca na prevaru i zbog toga spavam na ulici umesto u sopstvenoj kući. Kakva je jeftina ikona ovaj Džordž Majkl - napisao je on.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели El Diario La Voz (@eldiariolavozpa) дана 26. Јул 2019. у 10:02 PDT


Podsetimo, Fadi je 23. jula uhapšen nakon što je navodno razbijao prozore i svetla u domu, ali je novinarima rekao da je “renovirao” objekat i da je sve u redu.

Ipak, ono što je izazvalo najveći šok, jeste odgovor koji je Fadi dao novinarima, a u kojem je demantovao da je ikada poznavao pokojnog pevača.

- Ja nisam Fadi, žao mi što moram da vas razočaram. Tragično je to što se dogodilo Džordžu, to je veliki gubitak, ali ja ga stvarno nisam poznavao - izjavio je nakon čega su novinari ostali u čudu.

Fadi i Majkl su bili u vezi od 2012. godine, a upravo je Fadi bio taj koji je pronašao muzičarevo beživotno telo.