Celebrity News

Sofija Milošević nakon Adema Ljajića ima JASAN STAV O MUŠKARCIMA: ŠTA ĆE MI NJEGOV NOVČANIK, KAD JE MOJ DEBEO!

Sofija Milošević nakon Adema Ljajića ima JASAN STAV O MUŠKARCIMA: ŠTA ĆE MI NJEGOV NOVČANIK, KAD JE MOJ DEBEO!

Posle raskida od fudbalera Adema Ljajića, Sofiju Milošević retko možemo videti u društvu momaka, a lepa manekenka sada priznaje da još nije spremna na novu ljubav.

- Volela bih da imam više obožavalaca, ali nemam. Uglavnom mi piše mama, ali slabo koji dečko. Ja sam skromna žena - ističe ona.

Za Blic, Sofije je prokomentarsala da li joj se više udvaraju sportisti nego momci koji nisu poznati javnosti, kroz smeh je odgovarila...

- Sportisti mi ne šalju poruke. Stvarno. Mene se muškarci plaše. Kunem se. Ne znam zašto. Ja samo izgledam krhko, ali imam dugačak jezik, pa je to problem. A uz to i boksujem. Plašljivi nemaju šta da rade sa mnom. Ja boksujem i inače mislim da sam hrabra žena. Meni treba hrabar dečko - kaže ona.

Sofija je takođe priznaje da muškarac ne treba da bude imućan da bi je zainteresovao:

- Šta će mi njegov novčanik kada imam svoj, i to poprilično debeo. Od 14. godine radim, pa mi ne treba njegov. Može jedino on da se prilepi za moj. Naravno da mi je bitno da muškarac bude uspešan i ambiciozan koliko sam i ja - ističe ona.

Da je Instagram jedno od sredstava gde muškarci mogu da joj pošalju poruku, slaže se i Sofija, ali naglašava da ima i onih koji prenagle u komunikaciji.

- Ima navalentnih muškaraca, ali su stavljeni na blok-listu ako su nevaspitani. Redovno ih stavljam. Ne zna se broj koliko sam ih blokirala - iskrena je ona.

Prema njenim rečima, još će neko vreme biti u Srbiji, a onda pakuje kofere i ide za Ameriku.

- Idem za nekoliko nedelja čim se završi snimanje filma. Tamo sam 10 godina radila kao manekenka, pa se tim povodom i vraćam. A što se tiče Holivuda i snimanja filmova, videćemo. O tom - potom. Sada je samo moda fokus - kaže Sofija.

Posle epizodne uloge u seriji „Ubice mog oca”, Sofija Milošević će zaigrati i u rusko-srpskoj koprodukciji, ali o tome zasad ne želi previše da govori.

- Ne smem još ništa da pričam o tome. Možda ću se pojaviti ponovo u seriji „Ubice mog oca”, ali u četvrtoj sezoni me nećete gledati. Očekujte me u filmu. Neću biti gola. Biću čedna. Naravno - kaže kroz osmeh Sofija Milošević.

Kada smo je pitali ko je najbolji frajer mlađe generacije, Sofija kaže da joj je to teško pitanje. Međutim, između Miloša Bikovića i Aleksandra Radojičića, nije mnogo razmišljala, piše Blic.

- Miloš Biković - naglasila je Sofija.