Celebrity News

Nataša Bekvalac: Žrtve nasilja se teško oporavljaju, u šoku sam, imam dve ćerke!

Nataša Bekvalac: Žrtve nasilja se teško oporavljaju, u šoku sam, imam dve ćerke!

Budući da je ovih dana glavna tema u medijima vršnjačko nasilje a sve zbog poslednjeg ekcesa koji se dogodio u jednoj beogradskoj školi, gde devojčice šamaraju drugu devojčicu, manju, slabiju… ostala deca ne reaguju, a nastavnika u školskom dvorištu, kao ni odgovornog za red nije bilo ni na vidiku.

Nataša Bekvalac, naša poznata pevačica koja ima dve ćerke Hanu i Katju i koju je ovo vidno potreslo, ni aostala imuna te je ovo oštso osudila:

– U šoku sam, imam dve ćerke i ovo mi je zbog toga stresno, ali i zbog onoga što sam sama doživela, a nikada reč o tome u javnosti nisam rekla. Onog trenutka kada muškarac digne ruku na ženu, zvanično prestaje da bude muškarac! Zanemela sam zbog ovog snimka – napisala je Nataša na Instagramu.

Budući da je nas svoj nalog postavila sporni snimak, ubrzo ga je uklonila i napisala sledeću poruku...

– Skinula sam post. Žrtve nasilja mnogo se teže oporavljaju nakon što snimci na kojem trpe nasilje postanu viralni, govore istraživanja. Draga devojčice… dragi roditelji… imam potrebu da ti kažem da sve prođe, proći će i ovo iako sada, znam, deluje da nikada neće.. Ljubav na kraju uvek sanira i pobedi sve. Nisi kriva i nije do tebe - poručila je Bekvalčeva uz ovu fotografiju na kojoj je samo jedna reč koja je dovoljna da sve bude sasvim jasno.