Celebrity News

Aleksandra Radović: NAJVIŠE MI SMETA LAŽ!

Aleksandra Radović: NAJVIŠE MI SMETA LAŽ!

Aleksandra Radović kada je njen privatan život u pitanju, isključivo se trudi da ga drži daleko od očiju javnosti, te se retko šta o njoj zna.

Na žurki magazina "Hello!" Aleksandra je odgovarala na razna pitanja a ovom prilikom priznala je i da joj nedostaju neke stvari koje su pre radili zajedno, novinari i muzičari.

- Nekada je bilo divno, mi smo svi uživali da idemo na festivale, da se družimo, pričamo, putujemo, uživamo u tim zajedničkim trenucima. Sad je, nažalost, malo drugačije vreme, ali na sreću postoji još ljudi koji žele lepo i umeju lepo da rade ovaj posao - rekla je Aleksandra za Pink.rs.

Ona je priznala da se nikad do sada nije iznervirala na novinske natpise, ali i da je našla mehanizam kojim se brani ako se o njoj napiše neka laž.

- Najviše mi smeta laž, kojih je zaista mnogo kada je moje ime u pitanju, trudila sam se da to lepo apsorbujem i prihvatim kao deo posla. Mada, u poslednje vreme ne čitam novine i ne gledam televiziju, tako da sve što se napiše o meni, prenesu mi najbliži, ali jako retko - iskrena je bila pevačica.