Celebrity News

Bivši Džeksonov TELOHRANITELJ ćutao je 10 godina: Sada je otvorio dušu i izneo JEZIVE DETALJE

Bivši Džeksonov TELOHRANITELJ ćutao je 10 godina: Sada je otvorio dušu i izneo JEZIVE DETALJE

Više od 10 godina od smrti Majla Džeksona, njegov bivši telohranitelj Met Fids tvrdi da je Džekson "završio u potpunoj konfuziji" zbog navoda da je pedofil, iako zvanično nije proglašen krivim, i naglašava da je uprkos oslobađajućoj presudi - šteta već bila učinjena, piše Žena Blic.

https://www.instagram.com/p/B0EI8zGg5tA/

Uoči izlaska novog dokumentarca "Michael Jackson: Chasing The Truth", koji predstavlja kontru onom "Leaving Neverland" i ima za cilj da odbrani muzičara, Fids je ponovo stao u zaštitu bivšeg poslodavca.

- Bilo je jasno nakon presude da više nikada neće moći da pucne prstima i da ponovo bude stari Majkl Džekson. Do svog kraja bio je kao hodajući leš. Borio se čak i da jede i da spava, bio je u potpunom haosu. Bio je prestravljen od ubistva na sceni i stalno je davao glupe predloge o nošenju neprobojnog prsluka tokom nastupa. Razgovarali smo s njim i objašnjvali da ga javnost voli i da neće biti problema. Rekao sam mu da sam tu da se pobrinem za njegovu sigurnost i da pazim i motrim na njega.

Inače, Majklov bivši publicista Rejmon Bejn nedavno je takođe branila preminulog kralja popa, zahtevavši da neprestani napadi na njega prestanu.

- Da li je ovo naređenje da čekamo da neko umre da bi mu potpuno uništili imidž? Taj čovek, Majkl Džekson, on je žrtva još od svoje smrti. Vreme je da to prestane. Verujem da je moralno, etički i pravno pogrešno - rekla je ona prošlog meseca.

https://www.instagram.com/p/Bxu7YqwgIe5/