Celebrity News

Bredli Kuper ne staje u potrazi sa srodnom dušom, postelju gužva sa 14 godina mlađom Kubankom? (foto)

Bredli Kuper ne staje u potrazi sa srodnom dušom, postelju gužva sa 14 godina mlađom Kubankom? (foto)

Bredli Kuper ne staje u potrazi sa srodnom dušom

Bredli Kuper nedavno je "uhvaćen" na intimnom ručku sa glumicom Laruom Dern, najpoznatijom po ulozi u seriji "Nevine laž", a umetnica je tada progovorila o njihovom odnosu i stavila tačku na ove spekulacije...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enchanted News (@enchantednews) on Sep 16, 2019 at 4:33pm PDT

- Bliski smo prijatelji. Mi smo kao porodica. Bredli je zaista divan muškarac i jedan od mojih najboljih prijatelja. Ne krivim nikoga za veliko zanimanje o njegovom ličnom životu, on je spektakularan. Svi uvek pričaju o onome što im se čini intrigantno. - poručila je Laura za magazin US Weekly.

Sada, kako prenosi Story.hr a tvrdi izvor za National Enquirer, glumac je nedavno uhvaćen u prisnom odnosu s kubansko-španskom glumicom Anom de Armas. Kako se navodi ovaj dvojac je početkom meseca uživao na ručku pre dodele Zlatnog Globusa a izvor dodaje kako je hemija između njih bila i više nego očigledna.

Bredli Kuper nije svoj otkada se rastao od Irine?

Bredli Kuper rastao se od manekenke Irine Šajk pre nekoliko meseci nakon četiri godine veze. Zajedno imaju i dvogodišnju ćerku Leu. Krah ljubavi dogodio se brzo nakon njegovog emotivnog nastupa sa pevačicom Lejdi Gagom na ovogodišnjoj dodeli prestižne filmske nagrade Oskar. Tada su mnogi zaključili kako su njih dvoje mnogo više od prijatelja što se na kraju ispostavilo kao netačno.

Od kada su u junu stavili tačku na četvorogodišnju vezu glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk nisu viđeni zajedno u javnosti sve do sada.

Naime, kako prenosi DailyMail, poznati par “uhvaćen” je u ležernoj šetnji ulicama Njujorka gde im je društvo pravila dvogodišnja ćerka Lea.

Spomenuti mediji piše da je devojčica prvo uživala u šetnji s tatom, a potom ju je preuzela mama s kojom je provela ostatak dana. Iako nisu snimljeni u trenutku razmene, iz spomenutih fotografija jasno je da se bivši par u nekom trenutku sreo kako bi sigurno predali jedno drugome svoju mezimicu.