Celebrity News

Nećete verovati kakav dogovor nakon razvoda su napravili Adel i njen bivši partner

Nećete verovati kakav dogovor nakon razvoda su napravili Adel i njen bivši partner

Pevačica Adel (31), koja se među zvezde probila pevajući tužne pesme o raskidu, viđaće svog bivšeg supruga Sajmona Koneckog (45) vrlo često.

Naime, Daily Mail je objavio snimke iz vazduha koje dokazuju kako će par nakon rastanka deliti samo metri između njihovih ulaznih vrata, te da su nakon ljubavnog brodoloma postali komšije na Beverli Hillsu zbog njihovog sina Anđela.

Za kuću koju je kupila u maju, 31-godišnja pevačica izdvojila je nešto više od deset miliona dolara, a nalazi se odmah uz dom koji je delila sa suprugom Simonom, a koji je, nakon što su odlučili da se rastanu, navodno prepisala na njega. Njena vila ima pet soba, muzički studio, biblioteku i teretanu, a najbliže komšije bivšem paru su Dženifer Lorens, Keti Peri, Mila Kunis, Nikol Kidman i Kameron Dijaz.

Iako su razlaz potvrdili u avgustu, službeni zahtev za razvod Adel je predala tek nedavno pa tako par sada rešava pitanje starateljstva nad detetom, za koje su se već dogovorili da će deliti, ali i pitanje imovine.

Naime, bogatstvo pevačice se procenjuje na 135 miliona dolara, a par pre venčanja nije potpisao predbračni ugovor pa bi njen suprug mogao da dobije polovinu bogatstva. Ipak, kako se su se oko svega do sada brzo dogovarali veruje se da će tako biti i kada je u pitanju imovina.

Bliski prijatelji naglašavaju da se pevačica dobro drži nakon razvoda.