Celebrity News

Emotivna ispovest Nade Obrić: DOKTORI SU BILI U ŠOKU KAD SE BOLEST VRATILA

Emotivna ispovest Nade Obrić: DOKTORI SU BILI U ŠOKU KAD SE BOLEST VRATILA

story

Srpska pevačica narodne muzike Nada Obrić ponovo se bori sa opakom bolešću. Pevačica se po treći put susreće sa rakom, a sada ističe kako su lekari ostali šokirani kada joj se ova bolest vratila.

- Trebalo je u ponedeljak da idem na prvu terapiju, međutim ostalo je za sledeći ponedeljak, jer nakon operacije treba da prođe mesec dana. Sve se dešava u sledeći ponedeljak i malo sam nervozna, iskreno, zbog toga. Ova terapija mi je umesto zračenja, to je sada neki novi metod, pa ćemo da vidimo šta će da bude, a biće sve u najboljem redu, šta da radim. Na vreme je otkriveno, što je najbitnije. Sve je odstranjeno, nadamo se. Bila sam u dobrim lekarskim rukama, svi su prema meni bili divni. To je jako važno, da je na vreme. I lekar i ja smo mislili da je sve benigno, sto posto smo bili ubeđeni, jer je bilo malo. Lekar je bio u šoku, on ne može da veruje da se meni to dešava tri puta, na tri različita mesta. On kaže da je to toliko retko, da ne pamti - rekla je pevačica za "Pink".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nada Obric (@obricnada) дана 18. Јун 2019. у 10:01 PDT


U nastavku razgovora pevačica je rekla kako zbog svog zdravstvenog stanja ne želi da opterećuje svoje najdraže koji su non-stop uz nju i koji joj ne dozvoljavaju da klone duhom.

- U svakom treutku sam optimistična. Naravno, uhvati vas momenat, živ sam čovek. Ali, odmah ustanem, uradim nešto da se desi kako bi prekinulo da razmišljam o tome. Ne dam ljudima da sa mnom o tome pričaju i polemišu. Imam i ja momente, ali se normalno ponašam, živim. Imala bih milion razloga da sada legnem u krevet i kukam, ali šta dobijam time? Pravim deci pakao! Sa druge strane, samoj sebi oduzimam od života. Svaki dan je veliki! Borim se da uživam u svakom mogućem danu! Tako živim i ne dam deci i prijateljima da su depresivni i gledaju samo crno! Plakanja nema, jer ništa time ne dobijam. Mogu svaki dan da plačem, i šta ću dobiti? Ništa! Biće onako kako će biti. Boli, ne boli, ništa mimo sveta ja nisam. Ima uvek gore od goreg - zaključila je pevačica.