Celebrity News

Kristina Kovač: Žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete

Kristina Kovač: Žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete

Kako pišu domaći mediji, glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi.

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne u Ameriku, piše “Blic”.

Ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život, a za sada su isplanirali da ostanu godinu dana.

Pored Đurička, srpsku javnost uzburkala je i vest da se muzičarka Kristina Kovač odselila u Švedsku gde je započela život i našla posao koji nema veze sa muzikom.

Ona je za medije navela da je “daleko od trošenja dragocenog vremena” u Srbiji, kao i žuri da preseli dete jer, kako je navela:

- Ne dam bre, ni dan više.

- Treba mi posao sa ugovorom na minimum šest meseci i minimum 80 odsto radnog vremena. Samo sa takvim ugovorom mogu da tražim personalni broj u Švedskoj. I posao od kojeg mogu da živim - napisala je pre nekoliko meseci Kristina svoj oglas na društvenim mrežama, piše Blic.

Nakon toga, dobila je posao u IT kompaniji koji je želela.

- Znate šta, ja sam bre super. Došla sam u Stokholm bez igde ikoga, bez posla i bliskih prijatelja, i evo me 4 meseca kasnije, vraćam se sa posla u 20 h, mrtvosana jer sam imala tesan rok za neki data collecting i labeling koji radim bez dana iskustva u IT industriji. Jedina veza – višegodišnji rad sa muzičkim softerima. Evo me, spucala iks fajlova za 5 dana, i to sve u PMS-u, idem da spavam pa ujutro nazad u ofis. Dete mi krenulo u peti razred u Beogradu, bez mame, čovek mi vene u odvojenosti, Micka molim boga da ne capne u međuvremenu babica moja petnaestogodišnja slatka… Žurim, žurim da dostignem mesečni budžet da preselim dete… E pa, samo jos jednom neko da mi krene sa onom pričom – razmažena, sve na tacni oduvek, samo se nešto žali - napisala je Kristina na Tviteru.