Celebrity News

Aca Lukas raskinuo sa Jovanom Doroški: ONA je nova izabranica pevača?

Aca Lukas raskinuo sa Jovanom Doroški: ONA je nova izabranica pevača?

Pevač Aca Lukas (50) je raskinuo vezu sa bivšom misicom Jovanom Doroški (25) i navodno je odmah smuvao poznatu starletu Natašu Šaviju, pišu domaći mediji.

Aca se sa novom izabranicom pojavio na žurki povodom rođendana televizije Pink, koja je održana u četvrtak uveče u jednom beogradskom restoranu.

- Svi su se iznenadili kad je Aca došao na zabavu sa Natašom. Njih dvoje se nisu odvajali, sve vreme su nazdravljali, smejali se, šaputali, a Lukas je držao ruku na njenom kolenu. Prisutni su se pitali da li su zajedno, a on je ponavljao da je Šavija njegova "specijalna drugarica" - priča izvor za "Informer" i dodaje da su njih dvoje zatim produžili u klub.

- Malo su popili i đuskali. U čiju su kuću posle otišli, to ne znam - kaže izvor.

Pevač i starleta su bliski već neko vreme, a Lukas je nedavno posetio butik koji je starleta otvorila u Novom Sadu. Ona je tada na Instagramu objavila video na kome pevač šeta radnjom i govori kako će sve u radnji on da kupi.

Da je Lukas ostavio misicu Jovanu dokaz je i slavlje koje je napravio prošle nedelje, posle razvoda od Sonje Vuksanović, piše "Informer".

- Odjednom je prestao da se pojavljuje sa Jovanom na događajima, a kraj braka je proslavio sa tri drugarice u kafani. Aca se smuvao sa misicom početkom juna i njihova veza je delovala vrlo ozbiljno. Očigledno je da su se posvađali i raskinuli - priča izvor, dok je Aca na pitanje da li je u vezi sa Natašom Šavijom, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi" rekao:

- Šta je to starleta? Koliko znam, devojka ima butik. Ma kakva veza. Ja sam vam sav nevezan - odgovario je pevač.