Celebrity News

Ceca nakon tri dana na INFUZIJAMA, zablistala na solističkom koncertu

Ceca nakon tri dana na INFUZIJAMA, zablistala na solističkom koncertu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno publiku oduševila u Vršcu iako prehlađena i sa temperaturom. Kako kaže, nije joj prvi put da to uradi kada joj nije dobro, piše "Blic"

- Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da leži i da se prenemaže, nisam taj tip. Gotovo uvek skačem i tvrdim da mi nije ništa. Ovog puta je zaista ozbiljno. Mislila sam da će trajati dva dana i da ću se oporaviti, tako da sam poslednja tri dana provela u krevetu na infuzijama. Nisam želela da razočaram publiku i otkažem koncert. Rekli su mi organizatori da je publika došla iz Rumunije i svih krajeva Vojvodine. Zaista sam se potrudila da ne osete da sam bolesna - ispričala je ona, pa nastavila:

- Dešavalo mi se mnogo puta da uzmem veliku dozu medikamenata, onda oborim temepraturu, održim koncert i posle toga me sustigne još jače. Nisam od žena što bi rekao naš narod kilave, potpuno sam drugačija, borac. Uvek sam govorila nije mi ništa, a ustvari samim tim pozitivni razmišljanjem sebi dajem snagu. Više volim da sam čvrsto na nogama i da to mogu - istakla je Ceca koja se za "Blic" dotakla teme izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Aug 1, 2019 at 12:13pm PDT

Folk diva smatra da je apsurdno misliti da je moguće zauvek biti mlad.

- Ne verujem da će neko izmisliti taj eliksir mladosti. Mislim da je to stanje duha čoveka, kako se vi osećate, tako i emitujete. U slučaju da ste zadovoljni sobom, vi to i emitujete i na ostale ljude. Nisam negativna po prirodi, veselo sam biće i trudim se da iz svih mogućih situacija izvučem nešto pozitivno - rekla je folkerka i dodala da i kada joj nije sve baš najbolje ume da se smeje glasno.

- Naravno da se dešava da se šalim na svoj račinu. Baš onda kada mi prija, ali i ne prija ono što čujem. Ne bi verovali. Ne volim patetiku i to mi je fuj. Ne volim ljude koji kukaju i kojima stalno nešto fali, a oktužena sam ljudima koji su duhoviti i veseli. Nikome na ovom svetu ne cvetaju ruže, ni meni. To je život, gde ima lepih dana ima i onih drugih. Sve treba gledati sa pozitivne strane. Znate koja je najbolji eliksir? Onda kada se smeje i okružen pozitivnim ljudima.