Celebrity News

OVO JE NOVA DEVOJKA Andreja Atijasa? (foto)

OVO JE NOVA DEVOJKA Andreja Atijasa? (foto)

story

Pevačica Anabela Atijas posle sedam godina braka razvela se od supruga Andreja Atijasa, pišu domaći mediji.

Njen brak sa Andrejem je pre dve nedelje zvanično okončan, a kako kaže, razlog nije bila prevara, iako se u medijima navodilo da je njen bivši suprug viđen sa drugom devojkom.

– Razveli smo se zvanično. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala. Ne može da bude prevara kada je čovek slobodan, mi nismo objavili na sva zvona da smo se razveli, zašto ja moram da delim svaki deo svoje intime? Želim da demantujem prevaru, on je slobodan čovek. Mi već duži period nismo zajedno – ispričala je Anabela za “Blic” i dodala da trenutno nije zaljubljena, jer bi u suprotnom to već bilo poznato.

– Ja ne volim da krijem svoje emocije, uvek sam transparenta i uvek sam bila iskrena – završava Anabela.
Iako je Anabela Atijas tek nedavno priznala da se razvela, kako pišu domaći mediji Andrej nije gubio vreme već se na Instagramu pohvalio svojom, navodno novom devojkom Minom Mateljan što je izazvalo oštre reakcije javnosti u Srbiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina (@mina_mateljan) on Jul 22, 2019 at 5:30am PDT

Njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović, fitnes instruktorka iz Sarajeva koja je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi je ubrzo uklonila sa društvene mreže.