Celebrity News

Jelena Karleuša: Duško je ZASLUŽIO VELIKO IZVINJENJE zbog pakla koji je prošao zbog mene!

Jelena Karleuša: Duško je ZASLUŽIO VELIKO IZVINJENJE zbog pakla koji je prošao zbog mene!

Godinu za nama obeležio je skandal Karleuša - Vranješ!

Sve je počelo tračevima o navodnoj romansi pevačice i fudbalera, a onda su u javnosti počele da se pojavljuju golišave fotke koje je Jelena, navodno, slala Vranješu.

Epilog znamo - meseci golotinje na naslovnim stranama domaćih medija i više od 100 tužbi.

Međutim, iako se povodom ovoga oglašavao i fudbaler Duško Tošić, suprug naše dive, i na društvenim mrežama, fotografijama, svima stavio do znanja da je uz suprugu, u medijima ga nema već mesecima.

Baš zbog ovoga sada se javila Jelena Karleuša i suprugu javno poslala poruku.

Ona je na Instagram nalogu objavila sledeće:

- Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba UČITI. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima.

Inače, Duško Tošić i Ognjen Vranješ sreli su se nedavno prvi put nakon skandala.

Susret se odigrao  na stadionu Partizana, gde su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

Kako navodi "Kurir", Vranješ se sve vreme smejao gledajući u pravcu Jeleninog supruga, dok Duško nije skrivao netrpeljivost prema kolegi, što je odavalo njegovo namršteno lice. Prijatelji koji su došli sa Tošićem tvrde da se sve vreme suzdržavao da ćerkica ne primeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča sa njom kako bi joj skrenuo pažnju sa svega.