Celebrity News

Anđelina Džoli BESNA na Breda ZBOG KLANA KARDAŠIJAN: Biraj, Kanje ili deca?

Anđelina Džoli BESNA na Breda ZBOG KLANA KARDAŠIJAN: Biraj, Kanje ili deca?

Holivudska zvezda Bred Pit (55) nedavno je postao član crkve koju je osnovao Kanje Vest (42), a američki reper sad za njega ima drugi plan.

Kako piše britanski Mirror Kanje želi da spoji glumca sa Kloi Kardašijan jer je najmlađa sestra Kardašijan otvoreno priznala u jednoj emisiji da gaji simpatije prema glumcu.

Ona je tada rekla da bi želela da bude intimna sa Bredom.

– Dovedite mi Bred Pita i vodiću ljubav s njim na otvorenom – rekla je bez dlake na jeziku, a kasnije je u jednoj radio emisiji dodala da Bred izgleda bolje otkad nije sa Anđelinom Džoli.

Kako prenosi pomenuti list, Bred se družio ovog vikenda sa čitavom porodicom Kardašijan u Votsu u Kaliforniji, gde se nalazi Kanjeova crkva, bio je vidno raspoložen i ćaskao je sa čitavom familijom.

Sada, nekoliko dana kasnije, Anđelina Džoli je besna na bivšeg supruga, 55-godišnjeg glumca Breda Pita, zbog njegovog bliskog odnosa s porodicom Kardašijan. Naime, nakon što je Bred otišao na jednu od misa koje drži Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, strani su se mediji ubrzo raspisali o borbi Kloi i Kortni Kardašijan za naklonost glumca.

- Anđelina ne može podneti Kardašijan klan i ne želi da njena deca budu u njihovoj blizini, Bredu je dala ultimatum: ili Kanje ili deca - otkrio je izvor za strane medije.

Izvor napominje kako glumac nema nameru prekinuti prijateljstvo s reperom i porodicom Kardašijan.

- Sviđa mi se što u svetu postoji Kanje, drugačiji je, imam osećaj kao da je poremetio ustaljeni raspored. A tu je i njegova muzika, taj uticaj ne možemo poricati - rekao je nedavno Bred.