Celebrity News

Ana Bekuta otvorila dušu, pa progovorila o VENČANJU i tračevima

Ana Bekuta otvorila dušu, pa progovorila o VENČANJU i tračevima

Pevačica Ana Bekuta oglasila u vezi raznih natpisa u medijima koji se tiču nje i njenog partnera Milutina Mrkonjića Mrke. Estradna umetnica podelila je sa svim kako ona i Milutin funkcionišu i priznala ko je "kriv" što nisu venčani.

- Evo, neki dan nas je nasmejala vest da on mene vara. Ljudi moji, mi ne možemo biti verniji jedno drugom nego što jesmo i bez papira. Nisam htela da se udajem za Milutina i to je bila moja odluka, a ne možemo biti više venčani nego što smo svih ovih godina. Poštovanje, razumevanje i podrška u svakom smislu i sa moje i njegove strane. Funkcionišemo kao tim.

Natpisi me ne bole, ali moram da kažem da smo Milutin i ja uspešni svako u svom poslu, da ja dobro zarađujem, on ima svoje prihode i tu nema apsolutno nikakvog intresa - rekla je Ana i stavila tačku na nagađanja.

Pevačica se zatim podsetila vremena kada je sa 17 godina rodila sina Igora.

- Tu priču koja se opet vrti ovih dana sam ispričala kao svoju ispovest i trebalo mi je hrabrost za to, a kamoli za rođenje deteta u 17-oj godini u to vreme i u tako maloj sredini gde sam živela. Mene nikada nije zanimao svet, uvek sam se držala one "tiha voda breg roni". Nije me zanimalo tada da li sam hrabra, zanimao me život i htela sam da mladim ženama koje su prolazile kroz sličnu situaciju kažem, da ko zna zašto nam se takve stvari dešavaju i da samo prate svoje srce. Svoje biografije pišemo sami. Nisu me zanimale priče drugih, jedini ko ima pravo glasa jeste moja porodica - objašnjava Ana i otkriva kako je reagovala kada joj je sin rekao da će se razvesti.

- Htela sam da sačuvam taj brak zbog unučadi, ali nisam uspela i pustila sam da taj brod ide kuda je krenuo.