Celebrity News

Kratko i jasno: Ešton Kučer se oglasio NAKON OPTUŽBI Demi Mur da ju je ponižavao u braku

Kratko i jasno: Ešton Kučer se oglasio NAKON OPTUŽBI Demi Mur da ju je ponižavao u braku

Glumica Demi Mur u svom prvom romanu Inside Out osvrće se na traumatične porodične probleme, propale brakove, borbu s alkoholom i depresijom. A iako je ovo samo početak ovoga što smo saznali iz romana, koji se još nije našao na policama knjižara, on je već napravi haos.

Demi je priznala da je silovana kada je imala 15 godina, da joj je "silovanje namestila rođena majka", koju je ubrzo nakon toga gledala dok umire, ali i da ju je bivši suprug Ešton Kučer "terao" na "trojke".

Međutim, to nije sve.

U knjizi se nalazi još sočnih detalja o bivšem suprugu.

- Ponižavao me je tokom braka - šerovao je slike na kojima sam pijana ili bez svesti nakon što bih se napila. Želela sam da budem devojka koja može da popije čašu vina za večerom, tekilu na žurci... i Ešton je to želeo. I ja sam pokušala da budem to, normalna devojka - rekla je Demi i objasnila:

- Zamalo sam se udavila u kadi na proslavi mog 45. rođendana. Da nije bilo ljudi tu da me izvuku... sećam se kako je Ešton pobesneo i odvukao me u našu sobu - piše Demi koja je lečena alkoholičarka. Ešton joj je tada napravio nekoliko fotografija kako bi joj pokazao "šta radi od sebe".

- Bilo me je sramota. Rekla sam mu da je ok da te slike postoje, ali me je bilo sramota. Žao mi je što me je tako osramotio - stoji u knjizi o kojoj se nije oglašavao Ešton Kučer, sve do sada.

Povodom optužbi da ju je varao, terao na "trojku" i fotografisao pijanu, glumac se sada oglasio na Tviteru. Iako zbog svoje porodice Ešton neće da komentariše ništa javno, on je za sve zainteresovane ostavio broj telefona da mogu da ga pozovu i pitaju za njegovu stranu priče.

- Za istinu pozovite ovaj broj.