Celebrity News

Tamara Grujić za "Story": VODIĆU BEBU NA TEREN

Tamara Grujić za "Story": VODIĆU BEBU NA TEREN

Popularna voditeljka emisije “S Tamarom u akciji” otkriva kako ima želju da ćerka Lenka njoj i suprugu pravi društvo na snimanjima i da smatra kako je to za dete mnogo zdravije okruženje od jaslica...

Dok sam bila u bolnici, naši majstori došli su u stan u kome Vuk i ja sada živimo, i za dan okrečili, potom sve sredili, a stigli su i da me posete u bolnici. Ne bismo mogli da funkcionišemo da među svima nama nema velike ljubavi”

Sredinom avgusta, Tamara Grujić (42), autorka i voditeljka TV emisije “S Tamarom u akciji”, rekla je da bi volela da radi do poslednjeg dana trudnoće da bi što manje razmišljala o porođaju. Ispostavilo se da je bilo upravo tako. Trećeg septembra bila je na snimanju, četvrtog u montaži, petog takođe, a kad je tog dana krenula kući, beba je najavila dolazak, pa je pravo s posla otišla u porodilište. Istog dana rodila se Lenka, koja je u trenutku kad smo razgovarali s Tamarom imala dve nedelje. Kad smo iz prve ruke čuli da su i Tamara i beba dobro, pitali smo kako je uspela da izvede nešto što je delovalo gotovo nemoguće.

– Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, poptuno prirodno, ostala u drugom stanju.

Vaša ideja je da Lenka na proleće postane „punopravni član ekipe“. Mislite li da ćete moći da to izvedete?

- Glupo je da pričam “biće ovako” ili “odlučili smo”, ali volela bih bude tako. Vule i ja radimo zajedno, u sopstvenoj firmi, što tu zamisao čini lakšom. Na zapadu žene sve češće imaju samo tri meseca porodiljskog odsustva, a onda dete ostavljaju u jaslicama. Mi to ne moramo, a mislim da će Lenki biti lepo s nama na terenu, ako ni zbog čega drugog, ono zbog čistog vazduha. 

Ostatak intervjua sa Tamarom Grujić pročitajte u najnovijem broju magazina STORY!