Celebrity News

DRAMA: Kajli Džener hospitalizovana nakon višenedeljnih bolova

DRAMA: Kajli Džener hospitalizovana nakon višenedeljnih bolova

Kajli Džener trenutno je u bolnici, potvrdio je njen predstavnik za medije američkim novinama.

Naime, iako je sve počelo simptomima sličnim gripu, ispostavilo se da je njeno stanje znatno ozbiljnije.

Da stvar bude gora po Kajli, njena majka Kris Džener u trenutku kada joj se slošilo nije bila u zemlji već u Parizu zbog posla.

Čuvena "mamadžerka" želela je da se vrati kući i bude uz svoju mezimicu, ali je ova to odbila. Srećom, mladoj milijarderki našao se njen otac - nekada Brus, a danas Kejtlin Džener.

- Kris nije bila u gradu, tako da je dobro to što Kejtlin nije bila na putu kad se ovo dogodilo jer je mogla da uskoči i pazi na Kajli. Kejtlin je odlična kada se treba pobrinuti za Kajli, njihova veza je jaka - istakao je izvor blizak porodici Džener.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jun 21, 2019 at 10:17am PDT

Inače, Kajli će zbog bolesti propustiti mnoštvo poslovnih obaveza koje je imala ugovorene, a prema saznanjima medija, ona je trebalo da se pojavi sa sestrama Kim Kardašija i Kajli Džener na dodeli "Emmi" nagrada, ali je bila previše bolesna.

Najmlađa sestra iz klana Kardašija trebalo je da odleti u Pariz, kako bi pomogla u odabiru modela za reviju brenda Balmain, sa kojim njen kozmetički brend pokreće specijalnu kolekciju Balmain x Kylie, međutim bolest je sve poremetila.

Kajli se tim povodom oglasila na društvenim mrežama:

- Slomljena sam što ću propustiti reviju ali znam da će moj sjajni tim i prijatelji učiniti sve da duhom budem tamo - napisala je na mrežama.