Celebrity News

Katarina Grujić: Ne pristajem na promene zbog muškarca

Katarina Grujić: Ne pristajem na promene zbog muškarca

Mada se još uvek nije u potpunosti oporavila od ozbiljne upale bubrega, koja ju je zadesila proteklog meseca, pevačica Katarina Grujić (27) prionula je na posao. Sa svojim timom otpočela je rad na drugom albumu u karijeri, koji će, prema progrnozama, objaviti za svoj rođendan, 20. maja naredne godine. U međuvremenu se fotografisala za naš „fashion editorial“ i tom prilikom otkrila da su je tri nedelje provedene u bolnici navele da u značajnoj meri koriguje stil odevanja, kao i da se najčešće oblači sama, mada voli da se konsultuje s domaćim kreatorima i rođenom sestrom Bojanom, koja je završila modni dizajn.

- Od početka karijere sarađujem sa Husom Čobićem, koji mi je radio i kostim za nastup na „Belgrade music week“ festivalu na Ušću. Takođe, volim da ponesem fantastične kreacije Borisa Kargotića, međutim nikada, s kim god da radim, ne pristajem bespogovorno na predloge. Imam svoje mišljenje, pa odevna kombinacija koju ću poneti mora da bude „začinjena“ detaljima koje sam sama birala.

Da li je istina da je vaša scenska garderoba veoma slična onoj koju i privatno nosite?

Nedavno sam tokom boravka u Francuskoj zaključila da je moj stil odevanja najsličniji onom koji se može videti na ulicama Pariza. Reč je o elegantnim haljinama, kompletima, šeširima i naočarima. Volim da sam tip-top sređena, tako da me s prljavom kosom, bez korektora, sjaja za usne ili maskare nikada nećete videti. Trenerke ne nosim već deset godina, ali zato su lagane uske haljine u bež ili crnoj boji uvek moj izbor.

Crna i bež su vam omiljene boje?

Mada su mi objasnili da crna simboliše nesreću, ja je mnogo volim. Crvenu, žutu ili pink, s druge strane, ne mogu da podnesem. Nikako ne idu uz mene.

Pratite li modu?

Potpuni sam zaluđenik za modne trendove, u stanju sam satima da prelistavam magazine, kanale koji prikazuju revije i butike. Gde god da otputujem vraćam se s punim kesama novih stvari. Ove sezone u svoj garderober uvrstila sam „oversize“ stvari, konkretno košulje i sakoe. Lepo se slažu uz uske pantalone ili suknje. 

KRAJ: Katarina Grujić raskinula sa bogatim biznismenom

Koje komade birate s posebnom pažnjom?

Nastojim da mi tašne i cipele budu kvalitetne, sve ostalo pazarim po komercijalnim radnjama. 

Kupujete li pametno ili se često iz šopinga vraćate sa stvarima koje posle nikada ne obučete?

Kada je reč o novcu, kod mene ništa nije pametno. Da je drugačije, verovatno bih do sada već imala pet stanova u Beogradu.

Koliko često posećujete teretanu i kozmetičke salone?

- U salonu lepote sam gotovo svaki drugi dan. Volim da se negujem, a nekada mi je potrebno više od dva sata da se spremim za večernji izlazak. Što se teretane tiče, donedavno sam je češće obilazila jer sam imala ustaljeni sistem vežbanja. Međutim, nakon problema s bubregom zabranjeno mi je da se naprežem kao ranije. Dok zdravstveno stanje ne dovedem u normalu, u zamenu za naporan trening korigovala sam ishranu. Kuvana hrana s dosta povrća najčešće se može naći na mojoj trpezi, sama je pripremam, međutim ne krijem da tokom „onih dana“ pojedem i po koji čizburger.

Rekli ste da ste zbog zdravstvenih problema korigovali i stil odevanja. Na šta ste tačno mislili?

Nastojaću da se tokom hladnijih dana toplije oblačim i izbegavam kratke majice i topove, koji otkrivaju bubrege i leđa. Ne smem ponovo da se razbolim.

Da li biste bili u stanju da svoj modni pravac korigujete zbog emotivnog izabranika?

Ne pristajem na promene. Smatram da ljudi koji se vole moraju da prihvate vrline i mane jedno drugog. Izgrađena sam ličnost, uzaludan bi posao bio menjati me.