Celebrity News

Aca Lukas PONOVO U LJUBAVI sa bivšom devojkom?

Aca Lukas PONOVO U LJUBAVI sa bivšom devojkom?

Aca Lukas (50) ponovo je u vezi sa 25 godina mlađom devojkom bivšom misicom Jovanom Doroški.

Jovana je Instagramu objavila fotku na kojoj se vidi kako sa Lukasom leži u njegovoj dnevnoj sobi i time dala jasan odgovor na pitanje u kakvom su odnosu njih dvoje.

Naime, kako su pisali domaći mediji, bivša misica je pre dve nedelje stavila tačku na vezu sa Acom, a šuškalo se da je on u vezi sa starletom Natašom Šavijom. Tada je na društvenim mrežama Jovana napisala da ne može da mu oprosti izdaju.

- Ja ne znam da mrzim. I kada se naljutim, posle pet minuta zaboravim da sam ljuta. Ali kada takvu mene razočaraš, to boli, ne mene, već tebe. Jer u iščekivanju bilo kakve moje reakcije dobiješ samo ravnodušan pogled bez reči. Postane mi svejedno. A to je bespovratna destinacija, s koje se meni u moj život još niko nije vratio - napisala je nedavno Jovana, ali se očigledno predomislila, piše Kurir.

- Baš se zaljubila u Lukasa, međutim, pre dve nedelje su se posvađali i raskinuli. Tada je Lukas utehu pronašao u Šaviji. Kada je Jovana videla njihove zajedničke fotke po društvenim mrežama, odlepila je! Odmah je Lukasu poslala poruku da je zaboravi - započinje izvor blizak ovom paru i nastavlja.

- Jovana nije mogla da veruje da joj je tako brzo našao zamenu. Ali iz dana u dan Aca joj je sve više nedostajao. Kada se odljutila, shvatila je da ga voli i pozvala ga je.

Izvor "Kurira" objašnjava kako je došlo do pomirenja bivše misice i folkera.

- Lukas joj je rekao da to s Natašom nije bilo ništa ozbiljno i da dođe kod njega. Jovana se brže-bolje spakovala i otišla kod njega u stan, što je i ovekovečila fotografijom koju je okačila na Instagram. Rešili su da nastave vezu kao da Šavije nije ni bilo - završava izvor.