Celebrity News

O njegovim rečima će pričati svi: Jugoslav Karić se oglasio nakon što su mediji javili da se Elena i on razvode

O njegovim rečima će pričati svi: Jugoslav Karić se oglasio nakon što su mediji javili da se Elena i on razvode

story

Naslednik Dragomira Karića prokomentarisao je navode koji su se pojavili u domaćoj štampi, a tiču se njegovog braka sa Elenom Karaman Karić kome je navodno došao kraj.

- Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama - kazao je Jugoslav, pa je demantovao ove navode na duhovit način.

- Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo... Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali imamo problem sa kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo - našalio se on, ističući da nema govora o razlazu sa njegovom dragom, piše "Alo".

Pojedini mediji, s druge strane, javljaju da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Apr 20, 2016 at 3:40am PDT

Elena je nedavno bila gost na reviji svoje majke Verice Rakočević u Beogradu, ali bez muža, a pošto i na putovanja širom sveta takođe odlazi sama ovo je mnogima bio znak da sa njihovim odonosom nešto nije u redu.

- Njih dvoje više nisu zajedno, ali su ostali u odličnim odnosima. Poslednjih meseci im nije išlo i odlučili su da se raziđu. I jednom i drugom je to teško palo, ali čini mi se da je Jugoslavu teže. On i dalje priča prijateljima o Eleni, pokazuje njene slike. Iako mu na to odgovaraju da može da ima koju god poželi, on još celu situaciju doživljava traumatično. Inače, i milioni su upleteni u celu priču. Imaju veliku kuću u Beogradu, kao i imanje na Kosmaju, koje ona obožava. Šuška se da će imovinu podeliti tako da Eleni pripadne kuća u prestonici, Jugoslavu imanje na Kosmaju, a da će posed u Ljutoj na Crnogorskom primorju prodati i podeliti novac. Nisam siguran da li još žive zajedno, ali Elena je uglavnom na proputovanju po svetu - kaže dobro obavešteni izvor za "Kurir".

Podsetimo, Elena Karić, pored sina Simona, ima još dvojicu naslednika: Matiju, iz braka sa biznismenom Andrijom Draškovićem, i Luku, iz braka sa fudbalerom Predragom Mijatovićem.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Aug 24, 2016 at 1:22pm PDT