Celebrity News

NE MOGU VIŠE ZAJEDNO: Kajli Džener ostavila Travisa Skota

NE MOGU VIŠE ZAJEDNO: Kajli Džener ostavila Travisa Skota

Kako prenose strani mediji, Kajli Džener i Travis Skot su stavili tačku na svoju vezu.

Rijaliti milijarderka i popularni reper zajedno su dve godine, a u februaru 2018. dobili su ćerku Stormi. Sada je izgleda došlo vreme za rastanak.

- Kajli i Travis nisu viđeni zajedno u javnosti već duže od mesec dana, odnosno od premijere njegovog dokumentarca 'Look mom, I can fly' u avgustu ove godine. On joj se pridružio na proslavi rođendana u avgustu kada su probali da izglade nesuglasice, ali nisu uspeli - prenosi portal TMZ.

Kajli se proteklih nedelja pojavila bez partnera na mnoštvu događaja, a tako je bilo i na venčanju Džastina Bibera i Hejli Boldvin.

Međutim, kako piše drugi portal, par još uvek neće da da zvanično obaveštenje, jer ipak nisu sigurni u svoju odluku.

- Njih dvoje ne žele zvanično da saopšte da raskidaju, ali su trenutno razdvojeni. Ovo nije pravi raskid. Ponovo se svađaju, ali videli su se nekoliko puta prethodnog meseca.

- Svađaju se oko nebuloznih stvari, a Kajli je ponekad vrlo skeptična. Sa druge strane, Travis je pod stresom oko nove muzike - priča nepoznati izvor i dodaje:

- Travis je u svom domu na Beverli Hilsu i Kajli mu dozvoljava da viđa Stormi. Nikada mu to ne bi zabranila - objašnjava izvor.