Celebrity News

Uhapšen brat Nikole Jokića, pijan nasrnuo na ženu u stanu u Denveru?

Uhapšen brat Nikole Jokića, pijan nasrnuo na ženu u stanu u Denveru?

Strahinja Jokić (37) , stariji brat srpskog NBA asa Nikole Jokića uhapšen je i optužen za jedno krivično delo i dva prekršaja, prenose strani mediji.

"Denver post" piše da je Strahinja bio u stanu sa neimenovanom ženom, da su oboje konzumirali alkohol, a kada je ona htela da ode, on ju je navodno zaustavio, gurnuo i davio.

- Otišla je na balkon kako bi pozvala pomoć, ali ju je Jokić zgrabio, uvukao nazad u stan i ponovo je davio, rekavši joj da će je 'daviti dok ne izgubi svest'. Oduzeo joj je telefon, ali je ona uspeola da se dokopa računara i pošalje poruku osobi koju zna, koja je zatim pozvala policiju -  prenosi taj list koji otkriva i da se incident odigrao prošle nedelje, da je Jokić optužen za krivično delo napada drugog stepena, kao i prekršaje bespravnog lišavanja slobode i opstrukciju korišćenja telefona, potvrdila je Karolin Tajler iz okružnog tužilaštva.

"Denver post" podseća i da je Strahinja jednom toliko pobesneo na utakmici svog mlađeg brata, da su morali da ga obuzdaju pripadnici obezbeđenja, prenosi Mondo.

- Ja se ne bojim drugih igrača. Zašto bih? Ja igram košarku. Bojim se samo jednog čoveka na svetu, a to je moj brat. Ne znam da li ste ga nekada videli - rekao je Nikola Jokić pomenutom listu 2017. godine.

Nakon pisanja medija da je stariji brat Jokić uhapšen, oglasio se i otac Strahinje, Nemanje i Nikole Jokića.

- Ne bih ništa posebno da komentarišem, to je bila neka bračna svađa i to je to. Nije bilo tuče, niti bilo čega sličnog, međutim mediji su preneli kako su preneli, i šta da radimo - rekao je on "Informeru".