Celebrity News

Ekskluzivno za magazin "Story": Marija Kilibarda - PRESTALA SAM DA TRAŽIM LJUBAV!

Ekskluzivno za magazin "Story": Marija Kilibarda - PRESTALA SAM DA TRAŽIM LJUBAV!

Četvrtog oktobra Marija Kilibarda (39) pozdraviće gledaoce i učesnike humanitarnog šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”. To neće biti samo njen povratak u emisiju koja je, po mišljenju većine TV publike, kao stvorena za nju, već i u najbolji televizijski termin. U međuvremenu smo je gledali u serijalu “Super Srbija”, ali smo sve vreme imali utisak da je pitanje dana kada će se ponovo naći na velikoj sceni, u glamuroznim kreacijama. Upravo zato, razgovor počinjemo pitanjem da li se oseća kao da se vraća kući.

Kad žena zablista, ljudi pomisle da se zaljubila.

Pribojavam se da ću upornim ponavljanjem negativnog odgovora na pitanja vezana za ljubav zvučati patetično. Bučna sam, glasna, energična, delujem ambiciozno, ali nisam baš takva. Na prste jedne ruke mogu da navedem stvari na koje sam se u životu “nameračila”, ali kad se to desi, ne postoji zemaljska i kosmička sila koja me može sprečiti. Poenta je samo što mi mnogo treba da se pokrenem.

Da li je zaključak “nemam vremena za ljubav”? 

Za nju uvek imam vremena, ali više je ne tražim.

Detaljniji odgovor na ovo pitanje kao i celokupan intervju možete potražiti u najnovijem broju magazina STORY koji je u prodaji do 08. oktobra!