Celebrity News

Fanovi BESNI na Kajli Džener zbog haljine koju je nosila na venčanju Hejli i Džastina Bibera

Fanovi BESNI na Kajli Džener zbog haljine koju je nosila na venčanju Hejli i Džastina Bibera

Najmlađu sestru klana Kardašijan Kajli Džener čak i njeni najveći fanovi su osudili zbog modnog izbora na venčanju Džastina Bibera i Hejli Boldvin.

Naime, iako se podrazumeva da kada si pozvan na venčanje, treba pažljivo da izabereš šta ćeš obući kako mlada ne bi bila zasenjena na njen dan, izgleda da u slučaju Kajli Džener to očigledno ne važi. Ona se na pomenuto venčanje pojavila u zlatnoj haljini australijskog dizajnera "J’Aton Couture" koja vrišti "Gledajte u mene!", piše noizz.rs.

Venčanicu Hejli Biber i dalje nismo videli celu, ali po prvim fotografijama koje su isplivale u javnost deluje kao da se radi o svedenom modelu bez rukava.

S druge strane Kajli je došla u haljini koja otkriva sve što se otkriti može, pa su je tako i njeni najveći obožavaoci optužili da je nepristojna.

- Kajlina haljina je legendarna ali obući je na nečije venčanje - u tom trenutku to pokazuje odsustvo poštovanja - napisao je jedan tviteraš sa kojim su se mnogi složili.

Bilo je i onih koji spekulišu da je Kajli namerno došla u takvom izdanju, da bi pokazala bivšem dečku Trevisu Skotu, sa kojim je navodno raskinula, šta je izgubio.

Kako je izgledala ova milijarderka, pogledajte na sledećoj strani: