Celebrity News

Stevan Anđelković POSLE SVADBE KUPIO NEKRETNINU U LUKSUZNOM DELU GRADA, evo ko su mu PRVE KOMŠIJE

Stevan Anđelković POSLE SVADBE KUPIO NEKRETNINU U LUKSUZNOM DELU GRADA, evo ko su mu PRVE KOMŠIJE

Pevač Stevan Anđelković nedavno je proslavio prvu godinu braka sa suprugom Natašom, a kako kaže, venčani list im je doneo dodatnu stabilnost u ljubavi i došao je kao "kruna odnosa" u kome se stiče veće poverenje.

Pevač je za "Puls" otkrio da li između njega i supruge i dalje postoji ljubomora.

- Ne postoji više, mi smo jako dugo zajedno. Dvanaest godina je u pitanju, skoro smo se venčali, ali ta ljubomora je prošla. Naravno da je postojala u početku, pogotovo kad si mlad i obraćaš pažnju na svaku sitnicu, sve ti smeta, svako ti je potencijalna opasnost. Sad je to preraslo u jedan ozbiljan i zdrav odnos. Naravno da ljubav i strast postoje.

Planirate li i priželjkujete li naslednike?

- To me svi pitaju. Radimo na tome i biće! Javićemo (smeh) - kaže Stevan koji se sa Natašom skućio u delu Beograda u kojem stanuju brojne poznate ličnosti poput Saše Kovačevića i Novaka Đokovića. Na pitanje da li se druži sa nekim od njih pevač kaže:

- Ne glumim skromnost sada, ali ja generalno ne volim da pričam o tome, to je privatnost na koju svako ima pravo. Tačno je da su nam komšije i neke moje kolege i uspešni ljudi iz biznisa i sporta. Super je sve kad se sretnemo, znaju oni mene sa televizije, a znam i ja njih, tako da se pozdravimo ljubazno. Sa nekima se družimo, dok smo sa nekima samo na zdravo - zdravo. U svakom slučaju, imam super komšiluk - priča Stevan koji za znatiželjne otkriva da li se i druži sa kumom Milicom Todorović.

- Mica je moja kuma i najbolja drugarica, jako smo bliski. Družimo se kad god smo u mogućnosti i uvek smo tu jedno za drugo.