Celebrity News

Ipak je sa FUDBALEROM? Kaja Ostojić pričala o RAZVODU, a onda joj IZLETELO PRIZNANJE

Ipak je sa FUDBALEROM? Kaja Ostojić pričala o RAZVODU, a onda joj IZLETELO PRIZNANJE

Pevačica Katarina Kaja Ostojić gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o razvodu sa Džunior Džekom, sa kojim je nakon osam godina prekinula ljubavni odnos.

Kaja je na pitanje o fudbaleru sa kojim su je mediji povezivali istakla da je srećna, pa su voditelji odmah zaljučili da ova "romansa" i dalje traje.

- Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem "imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati" - rekla je Kaja a onda i nastavila.

- Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, bar ne u ovom trenutku. Mi smo prošli i dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi - iskrena je Kaja.

- Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku - priznala je pevačica u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Što se tiče romanse sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, voditelji emisije su želeli da znaju nešto više o tome, a onda je usledio odgovor koji niko nije očekivao.

- Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno - rekla je Kaja u emisiji i sve navela da ovo protumače kao svojevrsno priznanje veze sa sportistom.