Celebrity News

Biberovi su KONAČNO OBJAVILI SLIKE SA VENČANJA, Hejlina venčanica je ČISTA MAGIJA! (foto)

Biberovi su KONAČNO OBJAVILI SLIKE SA VENČANJA, Hejlina venčanica je ČISTA MAGIJA! (foto)

Nešto više od godinu dana nakon što se par tajno venčao u sudnici, Džastin i Hejli Biber razmenili su zavete pred mnoštvom okupljenih dok je sunce zalazilo u Južnoj Karolini.

Poznati par rekao je “da” pred 154 gosta među kojima su bili i mnogi poznati. Neposredno pre venčanja gosti su uživali u koktelima u predvorju luksuznog hotela, a ovo posebno veče svojim glasom upotpunio je pevač Daniel Cezar.

https://www.instagram.com/p/B3VTTRRHWae/

Kako prenose strani mediji, gosti su na svadbu stigli dva dana ranije.

– Gosti su došli brodom na probnu večeru na imanju Palmetto. Bilo je nekoliko vodenih taksija, koji su goste odveli oko pola 7 popodne. Večera je bila na obali. Bilo je mnogo visećih lampica i zapaljenih sveća. Dekor je bio šik i beo. Hejli i Džastin nisu mogli da prestanu da se smeju – otkrio je izvor i dodao da su gosti na probnoj večeri gledali film The Notebook:

– Nakon završetka probne večere, gosti su se vratili u Palmetto Bluffs gde su imali još jednu žurku. Žurka je bila u kuglani i igraonici. Svi su iskoristili vreme kako bi se zaista zabavili. Noć se završila prilično kasno, iako je sutradan bila svadba.

Oboje su u toku jučerašnjeg dana podelili sa fanovima na Instagramu fotke sa venčanja, i dok se manekenka opredelila za one crno-bele, pevač je okačio iste, ali u boji...

Pogledajte na narednoj strani do sad neviđene fotke sa venčanja ovog bračnog para...

https://www.instagram.com/p/B3VLmXjlfQH/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B3VMJvplCEp/?utm_source=ig_embed