Celebrity News

Marina Tucaković: Plašim se SMRTI, ali više se ne osvrćem!

Marina Tucaković: Plašim se SMRTI, ali više se ne osvrćem!

Tekstopisac Marina Tucaković je nedavno otkrila javnosti da njena borba sa rakom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine nije gotova.

Marina je u razgovoru za Kurir ispričala kroz koje terapije prolazi i kako se nosi s lečenjem, osećanjima, životom, bolom…

– To godinama traje. Ne može preko noći da se reši. Baš ove nedelje treba ponovo da uradim analize. Menjaju terapije, čekam da na Institut za onkologiju stigne neka nova injekcija. Iskreno, meni je sve to normalno. Više se ne osvrćem i ne razmišljam mnogo o tome. Imala sam nekoliko hemioterapija, pa me je doktorka skinula s toga i dala mi hormonske terapije. Normalno je da se plašim smrti. Svi se plašimo. Ne treba o tome razmišljati. Evo, ja sad kuvam supu i verujte, samo želim da mislim o lepim stvarima. Možda neka mala doza neizvesnosti i straha postoji kad idem na magnet, skener, ali ovako nemam neki stres. Tako je kako je, biće šta će biti. Moje stanje se nije pogoršalo, nekad se bolje osećam, nekad lošije – odgovorila je za pomenuti list.