Celebrity News

Anastasija se pre pola godine ISELILA iz porodične vile, a Ceca sada REKLA ŠTA JOJ JE NA DUŠI

Anastasija se pre pola godine ISELILA iz porodične vile, a Ceca sada REKLA ŠTA JOJ JE NA DUŠI

story

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka iako je njena profesija povezana upravo sa tom vrstom zabave.

- Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod - ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda... Ali, da sad nešto privatno izlazim u grad, nešto ne volim. Više volim da to bude u krugu prijatelja, u nekom intimnijem krugu jer sam privatno, što je i normalno, opuštenija i mogu da se potpuno prepustim prijateljima, priči... Ne volim neke gradske izlaske - priznala je pevačica, koja radi punom parom, a odmor će uslediti tek početkom naredne godine.

- Posle Nove godine, kada završim sa prvim delom koncerata, onda ide ta neka pauza u januaru i februaru, tako da ću tad isplanirati svoj odmor - kazala je Ceca za "Ekskluzivno".

Cecina deca Anastasija i Veljko sve su uspešnija u profesijama koje su odabrali, Veljko niže pobede na bokserskim mečevima širom regiona, a lepa Anastasija objavila je dva hita i temeljno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Proletos se iselila iz porodične vile na Dedinju, a uprkos tome što i ona i Veljko imaju mnoštvo profesionalnih obaveza, porodicu ne zapostavljaju.

- Viđamo se, viđamo se, taman posla - kazala je folk diva o Anastasijinom posećivanju porodičnog doma, pa dodala:

- Porodica je uvek na prvom mestu, ispred i iznad svega.