Celebrity News

Anastasija se pre pola godine ISELILA iz porodične vile, a Ceca sada REKLA ŠTA JOJ JE NA DUŠI

Anastasija se pre pola godine ISELILA iz porodične vile, a Ceca sada REKLA ŠTA JOJ JE NA DUŠI

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka iako je njena profesija povezana upravo sa tom vrstom zabave.

- Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod - ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda... Ali, da sad nešto privatno izlazim u grad, nešto ne volim. Više volim da to bude u krugu prijatelja, u nekom intimnijem krugu jer sam privatno, što je i normalno, opuštenija i mogu da se potpuno prepustim prijateljima, priči... Ne volim neke gradske izlaske - priznala je pevačica, koja radi punom parom, a odmor će uslediti tek početkom naredne godine.

- Posle Nove godine, kada završim sa prvim delom koncerata, onda ide ta neka pauza u januaru i februaru, tako da ću tad isplanirati svoj odmor - kazala je Ceca za "Ekskluzivno".

Cecina deca Anastasija i Veljko sve su uspešnija u profesijama koje su odabrali, Veljko niže pobede na bokserskim mečevima širom regiona, a lepa Anastasija objavila je dva hita i temeljno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Proletos se iselila iz porodične vile na Dedinju, a uprkos tome što i ona i Veljko imaju mnoštvo profesionalnih obaveza, porodicu ne zapostavljaju.

- Viđamo se, viđamo se, taman posla - kazala je folk diva o Anastasijinom posećivanju porodičnog doma, pa dodala:

- Porodica je uvek na prvom mestu, ispred i iznad svega.