Celebrity News

Anabela Atijas: Moj bivši muž je NAJDIVNIJI OTAC!

Anabela Atijas: Moj bivši muž je NAJDIVNIJI OTAC!

Nakon navoda da Andreja Atijasa etiketiraju kao lošeg oca, Anabela Atijas je po svim parametrima demantovala ove navode i to za magazin Stars. 

Naime, tek što se vratila iz Sarajeva u kojem je provela vikend sa ćerkicom Blankicom, Anabela je otvorila dušu:

- Možda Andrej i nije bio dobar muž onda i ja nisam bila dobra žena, ali je najdivniji otac koji postoji. On je toliko divan i nežan prema našoj Blankici, da me ništa drugo i ne zanima. Sećam se i kako je nakon što sam ja ubrzo morala da se vratim da radim, čuvao našu ćerku. Bila sam sto odsto sigurna kada je uz nju. 

Na pitanje da li su se sreli u Sarajevu, Anabela je bila emotivna, budući da je posetila oca koji ima problema sa zdravljem...

- Putovala sam da vidim svog tatu, koji je bolestan, a povela sam i Blankicu da i ona bude sa svojim tatom. Ne mogu da opišem tremu koju su oboje osećali pred susret. I Blanka i Andrej su bili zbunjeni, sve je bilo emotivno. 

Osvrćući se na razvod koji je u njihovoj porodicu još uvek ranjiva tema, na pitanje da li Andreja krivi za razvod, Anabela je rekla:

- On je toliko dobar čovek da ne postoji sila koja bi me naterala da nešto ružno kažem protiv njega. Kad vidim kakos e igra sa Blankicom puno mi je srce. 

Budući da je za svaku ženu razvod jedna od bolnijih prekretnica u životu svake žene, pevačica ne posustaje i ne dozvoljava da se na njenom licu vidi tuga.

- Život mi je ispunjen ljudima koji mi pružaju puno ljubavi i pažnje, tako da sve lakše podnosim, a naravno, olakšava stvari i to što smo se Andrej i ja razveli civilizovano i jedno drugome ostali prijatelji.