Celebrity News

DEVER JOJ JE PRETIO SMRĆU: Supruga pevača proživela dramu u devetom mesecu, nedavno se porodila, a sada i otkrila ime bebe

DEVER JOJ JE PRETIO SMRĆU: Supruga pevača proživela dramu u devetom mesecu, nedavno se porodila, a sada i otkrila ime bebe

Pre nekoliko nedelja pevač grupe "Bekstrit bojs" Nik Karter tražio je od policije zabranu prilaska njegovom rođenom bratu Aronu Karteru zbog toga što je pretio da će ubiti njega i njegovu trudnu suprugu Lauren.

Posle pretnji da će poubijati celu porodicu, brat poznatog pevača priznaje: SESTRA ME JE SILOVALA!

Lauren je u tom momentu bila u devetom mesecu trudnoće.

Zaljubljeni par pre par dana je objavio da su dobili ćerku i da ne mogu biti srećniji. Iako još uvek nisu mirni, naime, Nik i njegova sestra morali su da potraže pomoć policije zbog brata jer slučaj još uvek nije rešen, ponosni tata itekako je uzbuđen.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nick Carter (@nickcarter) дана 5. Окт 2019. у 4:42 PDT

- Mama i beba su odlično - rekao je potparol poznatog para za američke medije u nedelju.

Međutim, Nik se danas i sam oglasio na društvenim mrežam i podelio emotivnu poruku upućenu svojoj ženi. Otkrio je da su ćerku nazvali Serše.

- Mojoj neverovatno snažnoj supruzi ... 2 godine gledao sam te kako izdržavaš neke od najteže stvari. Prošli smo i uspone i padove trudnoće, sve u nadi da ćemo samo uz malo pomoći "odozgo" doći do ove tačke. Nikada neću zaboraviti trenutka kada si me pitala šta želim za rođendan, rekao sam, ništa. Ali duboko u sebi znao sam šta zaista želim. Tako sam 28. januara 2019. kad sam izašao iz kupatila sa onim pozitivnim testom već znao da se Serše vraća kod nas. Samo želim da ti zahvalim što si mi dala život, ljubav i porodicu kakvu sam oduvek želeo. Pravi si ratnik i volim te - poručio je Nik ženi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nick Carter (@nickcarter) дана 9. Окт 2019. у 7:30 PDT