Celebrity News

Dženifer Aniston o seksualnom predatoru Holivuda: Terao me je da nosim haljinu njegove žene

Dženifer Aniston o seksualnom predatoru Holivuda: Terao me je da nosim haljinu njegove žene

Harvi Vajnštajn (67) nekada je nosio tutulu najmoćnijeg čoveka u svetu filma, dok je danas jedan od najomraženijih. Razlog su mnogobrojne optužbe žena koje su sa njim doživele užasna iskustva. Među tim dama našle su se i Anđelina Džoli (44) i Gvinet Paltrou (47) koje su ga takođe optužile za seksualno zlostavljanje.

Poznatim glumicama sada se pridružila i koleginica Dženifer Aniston (50) koju Vajnštan nije seksualno uznemiravao i zlostavljao, ali je iskustvo koj je imala sa njim bilo vrlo neprijatno.

Njih dvoje su sarađivali 2005. godine, zbog filma "Fatalna preljuba", u kojem je imala glavnu ulogu.

Kako kaže, Harvi je tada pokušao da je prisili da nosi haljinu brenda Marchesa, koji je osnovala njegova bivša supruga, modna dizajnerka Džordžina Čepmen (43).

- Tačno se sećam kada je Džordžina izbacila novu liniju odeće. Tada je Harvi došao u London gde sam snimala film. Rekao mi je: "Želim da nosiš jednu od tih haljina na premijeri filma. Moraš je nositi! - priznala je Anistonova koja je ovu naredbu odbila i dodala da je to bilo jedino nasilje koje je doživela od njega.

Dženifer je neprijatnost sa Harvijem doživela i za vreme večere, povodom premijere filma.

- Sedela sam za stolom sa producentima i kolegom iz filma, Klajvom Ovenom, a društvo nam je pravio jedan moj prijatelj koji je sedeo pored mene. U jednom trenutku pojavio se Vajnštajn, i naredio mom prijatelju da se pomeri. Prijatelj je ustao, a Harvi je zatim seo pored mene. U tom trenutku sam pomislila "O, moj Bože". To je baš bilo svinjsko ponašanje! - zaključila je zgrožena Dženifer za "Variety".