Celebrity News

Ceca peva na proslavi rođendana Ognjena Vranješa?!

Ceca peva na proslavi rođendana Ognjena Vranješa?!

Fudbaler Ognjen Vranješ uskoro slavi 30. rođendan u Atini, a navodno će mu na proslavi pevati pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i to za - 50.000 evra, piše "Kurir".

Fudbaler Grčkog AEK, kako pišu domaći mediji, uspeo je da se dogovori sa pevačicinim menadžerom koja će se na zabavi otpevati blok svojih najvećih hitova.

- Ognjen izuzetno ceni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvek je želeo da mu ona peva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom - tvrdi izvor "Kurira" i dodaje:

- Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želeo da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspeo da sve sredi i pevačica će biti smeštena u sobi s najlepšim pogledom na grad - priča izvor i objašnjava da će u Atinu doći i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije, a naravno, tu će biti i njegovi saigrači iz AEK.