Celebrity News

Bivši muž Petre Eklston, Džejms Stant, završio u bolnici

Autor: | 08/08/2017

Bivši muž Petre Eklston, Džejms Stant, završio u bolnici

Petra Eklston (29), ćerka bivšeg vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona (86), poslednjih meseci dosta vremena provodi na sudu, jer je u toku njen razvod od Džejmsa Stanta (35).

Lepa Petra pojavila se na redovno zakazanom ročištu, ali njenog bivšeg supruga tamo nije bilo.  Od njegovih advokata saznala je da je Stant hitno hospitalizovan, ali nisu naveli tačan razlog prijema u bolnicu.

Iako je bogata naslednica Bernija Eklstona prekinula svoj odmor, na koji je otišla sa troje dece, i stigla na zakazano ročište, bivši muž se nije pojavio na sudu.

Sve detalje najskupljeg razvoda u istoriji poznatih pogledajte OVDE

Podsećamo, pre nekoliko meseci Petra je javno priznala da je njen suprug Džejms nasilan, da je fizički i psihički maltretira, kao i da konzumira opasne supstance, i da ona želi razvod po svaku cenu.

Ubrzo zatim Stant je morao da napusti porodičnu vilu u kojoj su živeli kao porodica, ali ni taj momenat nije protekao glatko, već je morala da reaguje i policija.

Besan Stant pretio je i samom Berniju, a došlo je i do fizičkog kontakta.

Sudeći po bogatstvu, ovo je definitivno jedan od najvećih i najskupljih razvoda u istoriji slavnih, težak oko 7 milijardi evra.