Celebrity News

Branka Katić iskreno o mužu i porodici, ali i koleginici koja joj izaziva radost čim je čuje!

Branka Katić iskreno o mužu i porodici, ali i koleginici koja joj izaziva radost čim je čuje!

Glumica Branka Katić udala se 2000. godine za engleskog producenta i reditelja Džulijana Farina sa kojim ima dvojicu sinova Luia i Džoa. Ona od kada je stala na ludi kamen živi u Engleskoj, a u Srbiju dolazi uglavnom zbog poslovnih angažmana.

Jedna od omiljenih domaćih glumica u retkom intervjuu koji je dala za emisiju "Među nama" na televiziji "Nova S" , napravila je osvrt na svoje velike uloge iz prošlosti, pomenula jednu od najvažnijih stvari na setu i ispričala kako se njen suprug često šali sa njom.

- Ne živim ovde već 20 godina, ne gledam reprize serija i filmova stalno, ali sam imala osećaj da filmski svet misli da sam samo to ja, a imala sam mnogo uloga i posle toga, a kao glumica sam mnogo naučila od tih dana. Tek pre tri godine su krenule da mi stižu uloge (za domaće projekte) koje su ponovo fenomenalne i dovoljno zahtevne da se pokažem - izjavila je Branka za pomenutu emisiju i objasnila kako je jako bitno da na snimanju ne postoji "baksuz" koji će da kvari uživanje u poslu.

- U engleskoj su svi fini, niko nije baksuz, ali umeju da budu pasivno agresivni. Jako je bitno da na snimanju niko nije baksuz - dodala je ona, pa na pitanje ko od kolega njoj izaziva osmeh na licu, rekla je:

- Vesna Trivalić mi budi radost. Ne znam nikoga duhovitijeg. I kada mi pošalje poruku, obradujem se. Ona ima zaigrano ludilo koje ja obožavam - dodala je ona za "Među nama" i dotakla se nešto intimnije teme.

Kako sama kaže, njena kuća je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba."

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica.