Celebrity News

IZNENADILA IH JE KAD IM JE SAOPŠTILA DA ĆE BITI GLUMICA: Ovako izgleda ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta

IZNENADILA IH JE KAD IM JE SAOPŠTILA DA ĆE BITI GLUMICA: Ovako izgleda ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta

story

Ćerka glumačkih velikana Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta je mlada Lenka Petrović (21), koju ćemo gledati u seriji "Preživeti Beograd".

Lenka je još uvek student treće godine Fakulteta dramskih umetnosti u klasi Marije Milenković, a u seriji, koju potpisuje Radoš Bajić, igraće lik Ljudmile, studentkinje koje je tek pristigla u srpsku prestonicu.

— Prelepo mi je i prijatno na snimanju, vedra je atmosfera, a tako gledam i na ovu seriju. Radi se o mladim ljudima koji su u centru dešavanja. Imam pozitivnu tremu i mislim da je to znak da mi je stalo. Verovatno je se nikad neću osloboditi, jer to vidim kao odgovornost. Važno je da me ne sputava — iskrena je bila ćerka slavnog para jednom prilikom za "Kurir".

Ona ističe da joj ne smeta što slavu stiče kao ćerka poznatih glumaca jer je svesna da poređenje sa njima ne može da izbegne.

— Svesna sam da je poređenje neminovno, ali mi ne smeta. Na njih gledam samo kao na roditelje i ne opterećujem se time — objasnila je ona i tada istakla da je njena odluka da upiše glumu i postane koleginica svojih roditelja njih veoma iznenadila.

— Dugo sam ćutala, a prvo sam otišla na prijemni za psihologiju, zatim sam htela veterinu. To su bile moje želje, ali sam potajno htela da probam glumu. Mesec dana pred prijemni skupila sam hrabrost da im saopštim. Nisu mogli da poveruju. Olga je rekla: `Idi, idi, probaj. Ne znam, probaj, mislim, ti nikad to nisi radila, ali probaj, a tata je bio u fazonu Ti se stidiš, ne znam, ti se mnogo stidiš.` Baš su bili iznenađeni. Želela sam da ja budem sigurna šta hoću, da se sama spremim za prijemni, pa da im kažem — izjavila je Petrovićeva.