Celebrity News

Aca Lukas u dugovima "do guše"?

Aca Lukas u dugovima "do guše"?

Pevač Aca Lukas je navodno u velikom problemu, piše "Svet", jer će morati da se iseli iz stana u kom trenutno živi. Razlog tome je to što je folker navodno podigao hipoteku na tu nekretninu, a zbog neizmirenih dugova, stan će mu biti oduzet.

- Lukasovi dugovi su sada više od 100.000 evra, on ih uporno ne izmiruje i zato mu uzimaju stan, koji će zatim biti prodat na licitaciji po najvišoj ponuđenoj ceni - tvrdi izvor za ovaj list i dodaje da će novac od prodaje stana ići prvenstveno prvom dužniku zbog kog je stan i stavljen pod hipoteku.

Nakon toga, ako nešto ostane, ide na pokrivanje duga Marini Tucaković i njenom suprugu Aleksandru Raduloviću, koji su još pre sedam godina dobili u sudskom sporu sa Lukasom, a taj novac im i dalje nije vraćen, piše "Svet".

- Zbog svega ovoga on je mesecima u rasulu, nervira se i samo razmišlja o tome kako da reši ovu situaciju. Jedan deo finansijskih problema je mogla da mu pokrije turneja u Australiji, ali mu nisu odobrili vizu. On je siguran da mu neko to sve namerno radi i neće im ostati dužan - zaključuje izvor.