Celebrity News

Severina Kojić: Optužili su me da sam krala hleb glumicama

Severina Kojić: Optužili su me da sam krala hleb glumicama

Severina Kojić, šarmantna Splićanka i najpoznatija pevačica je gostujući u jednoj popularnoj emisiji na hrvatskoj televiziji otkrila kako publiku na turneji koju započinje 16. novembra u njenom rodnom Splitu, očekuje spektakl od dva i po sata, a na pitanje kako se rešava treme pred koncert.

– Ja imam jednu palicu i onda lepo s njom samo tučem okolo – rekla je Severina nasmejavši publiku u studiju.

Zbog posla Severina najviše vremena provodi na relaciji Zagreb-Beograd gde živi sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom, ali svaki slobodan trenutak rado provodi kod mame u rodnom Splitu. Ipak, pevačica priznaje kako tokom zime ima problem da se privikne na činjenicu da Dalmatinci ne greju sve prostorije u kući.

– Jednom sam se vratila u Split i bila sam ceo dan pod pokrivačem i onda sam rekla materi – ja se vraćam u Zagreb, tamo imamo radijatore – našalila se pevačica koju stilisti na predelu Balkana redovno svrstavaju na liste najbolje obučenih žena u regiji.

Na pitanje smatra li se gej ikonom Severina je kratko odgovorila:

- Ja sam samo mama.

Voditeljka Daniela Trbović osvrnula se i na Severinin glumački angažman koji je naišao na oštre kritike struke.

Prvo je 2003. godine glumila u mjuziklu Karolina Riječka, a potom je 2007. godine u dramskoj kantati ‘Gospoda Glembajevi’ dobila ulogu baronice Kasteli, što se mnogima nije svidelo. Mnogi su tada smatrali da Splićanka treba da se drži podalje od pozorišta, jer ipak je ona jedna ‘obična pevačica’.

– Optužili su me da sam krala hleb glumicama, a nekima ga je trebalo ukrasti – odgovorila je Severina, prenosi tportal.hr