Celebrity News

Sofija Milošević na snimanju prvog filma rešila da otvori dušu o svom NAJVEĆEM NEPRIJATELJU

Sofija Milošević na snimanju prvog filma rešila da otvori dušu o svom NAJVEĆEM NEPRIJATELJU

Naime, zgodna manekenka Sofija Milošević, nedavno je završila snimanje filma “Hotel Beograd”, a za “Scenu” je ispričala utiske sa snimanja i kako je izgleda sarađivati sa poznatim glumačkim imenima poput Miloša Bikovića.

– Ne želim da zvučim pretenciozno, ali Miloš je veliki profesionalac i bilo mi je stvarno zanimljivo raditi sa njim. Pomagao mi je u svakoj sceni i koliko god da je ozbiljan kada se radi, uvek bi bilo momenata kada smo se i dobro nasmejali. Tako da je atmosfera na snimanju bila odlična. Jelisaveta i Ljuba su bili tu u pružanju saveta i podrške kada je bilo potrebno na setu - objašnjava Sofija za “Scenu”.

https://www.instagram.com/p/B3UPo8PIL7h/?utm_source=ig_embed

–Kao i za prethodnu ulogu, pomogao mi je drug iz srednje škole, koji je glumac Stefan Vukić i beskrajno mu hvala na strpljenju. Bilo je naporno, pogotovo kada morate tekst iz scenarija da dočarate što bolje pred kamerama. Trema vam je u tim momentima najveći neprijatelj. Što se tiče ovog poziva, gluma je nešto što mene fascinira iznova i iznova. Postati glumica je za mene ispunjenje dečjeg sna. Nešto o čemu razmišljam, ali eventualno u nekoj budućnosti, kada završim sa Njujorkom – bila je iskrena Sofija.