Celebrity News

Nina Badrić: Sto puta sam se zapitala da li bih bila srećnija da sam domaćica

Nina Badrić: Sto puta sam se zapitala da li bih bila srećnija da sam domaćica

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu Nina Badrić (47) otkriva da je ženama u svetu muzike naročito teško i ne bi volela da ima ćerku koja se bavi pevanjem.

— Treba čovek da ima petlju, a pogotovo žena u ovom poslu. To je jako teško biti, da se ne lažemo i ja iskreno ne bih bila srećna da imam ćerku koja se bavi ovim poslom, jer znam kakav bi je krvav put čekao. Za ovaj posao treba imati smisao za muziku i naprosto tebe talenat odabere, Bog ti ga da i ti ne možeš tu ništa — otvorena je Nina koja je priznala da joj je mnogo puta palo na pamet da bi joj život možda bio lepši da je odabrala drugi put.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 23, 2019 at 9:51am PDT

— Sto puta sam razmišljala o tome da li bih bila srećnija kao domaćica, ženska koja radi od sedam do četiri popodne i pije kafu s drugaricama. Pa, nisam ja imala ni šanse da postanem nešto drugo nego baš ovo, jer ja pevam od svoje devete godine — iskrena je ona, piše modno.rs.

Kako Nina naglašava, za uspeh u njenom poslu jedna od ključnih stvari je harizma.

— U ovom poslu te pre svega nosi harizma, moraš imati harizmu koja pleni ljude. Kroz vreme shvatiš da ipak ljude ne možeš varati i lagati, oni su nas uzdigli u neke pevače koje vole, uspele su neke pesme koje oni odaberu — objašnjava pevačica.