Celebrity News

Nataša Bekvalac i Emina Jahović za "Story": Muškarcima smo sve oprostile!

Nataša Bekvalac i Emina Jahović za "Story": Muškarcima smo sve oprostile!

Osam godina prošlo je otkako su Nataša Bekvalac (39) i Emina Jahović (37) snimile svoju prvu duetsku numeru “Gospodine”. Kompoziciju koja je privukla veliku pažnju publike i postala hit posle dužeg vremena zajedno su izvele na otvaranju radnje jednog modnog brenda, a energija koju su obe u tom momentu, na sceni, osetile bila je povod da saradnju ponove. Inspirisana emotivnom prazninom nakon razvoda od muzičara Mustafe Sandala (49), Emina je napisala pesmu “Muško više ne mogu”, sa čijom tematikom se, budući da je i sama doživela krah braka, Nataša poistovetila. Numera joj je, kako tvrdi, došla kao lek, te je nakon svega nekoliko sekundi demo-snimka prihvatila koleginičin predlog da je snime, a potom za nju urade i spot, s dramskim scenariom. U susret duetu koji svi nestrpljivo iščekujemo, dve heroine otkrivaju kako su podnele rastanke s bivšim muževima, da li će zbog razočaranja u muški pol “zaigrati za drugi tim” i kako poučene bolnim životnim okolnostima vaspitavaju svoje naslednike, Emina sinove Javuza (7) i Jamana (11), a Nataša ćerke Katju (1,5) i Hanu (12).

Emina, uprkos nazivu pesme, po drugi put ste uplovili u emotivnu vezu sa Sadetinom. Znači, može muško?

E. J. : Dok sam pisala ovu pesmu, bila sam emotivno prazna i niko nije postojao u mom emotivnom životu. Pisana je iz duše i trenutnog osećanja.

Nataša, u kojoj meri naziv numere može da opiše vaše trenutno emotivno stanje?

N. B. : U stopostotnoj.

Šta je potrebno da se dogodi pa da svoje srce ponovo poklonite muškarcu?

N. B. : Da se razumemo, ja ne mrzim muškarce, baš naprotiv. Nisam ni ogorčena, ni nesrećna, a sve manje sam i povređena. Samo sam u godinama kada bi morao da mi se dogodi neko veoma poseban. Neko ko bi za početak privukao moju pažnju, a potom pridobio poverenje i ljubav.

Šta su još Nataša i Emina rekle na temu ljubavi, posla i prijateljstva, pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 22. oktobra