Celebrity News

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)

Ceca Ražnatović progovorila o ljubavnom životu, a onda je usledilo pitanje koje nije očekivala! Ovo su svi čekali da čuju! (video)

story

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković i predstojeće subote za svoju vernu publiku pripremila je sjajnu zabavu kraj malog ekrana. Naime, ona će u najnovijem izdanju ''Magazina In'' 19. oktobra ugostiti četiri poznate dame: balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, novinarku Kseniju Vučić, književnicu i voditeljku Vesnu Dedić, kao i glumicu Ivanu Žigon.

Tom prilikom, Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o svom emotivnom životu, a Sanja joj je postavila pitanje koje interesuje milionski auditorijum.

- Već 30 godina sam u poziciji da mi pričaju: ''Jao, za tobom uzdišu silni neki muškarci'' - rekla je Ceca u ''Magazinu In'', a onda je usledilo pitanje koje interesuje mnoge.

- Kad ćeš upoznati tog jednog? - glasilo je pitanje Sanje Marinković, na šta je ona odgovorila:

- Jesi li me čula? Ko pre devojci, devojka njegova - rekla je Ceca, a šta je još otkrila o svom emotivnom životu saznaćete ukoliko ove subote budete uz emisiju ''Magazin In''.

Ne propustite novo spektakularno izdanje emisije "Magazin In" koje je na programu TV Pink u subotu, 19. oktobra, u 17 časova!