Celebrity News

Mira Škorić o najtežoj borbi u životu: NAJBLIŽI PRIJATELJI SU ME ŽIVU SAHRANILI, a Dragana Mirković je prva došla u bolnicu

Mira Škorić o najtežoj borbi u životu: NAJBLIŽI PRIJATELJI SU ME ŽIVU SAHRANILI, a Dragana Mirković je prva došla u bolnicu

Pevačica Mira Škorić preživala je pravi životni pakao kada joj je otkriven tumor na štitnoj žlezdi koji je ubrzo i operisala. Kako je sama istakla, malo ljudi je tada bilo uz nju. Pevačica koja uskoro pravi veliki koncert povodom 30 godina svoje karijere sada prvi put progovorila o mučnom periodu kada je bila bolesna i kada je prolazila kroz oporavak, piše "Alo".

- Dragana Mirković mi je prva došla u posetu u bolnicu, a uz mene je bila i Ana Bekuta. Nikoga nisam očekivala, pošto nisam bila u situaciji niti da zovem, niti da objašnjavam bilo šta. Najbliži prijatelji su me živu sahranjivali, ali su se veoma za*ebali. Preživela sam pakao, ali mi je najteže što je moja porodica kroz bolest prolazila sa mnom - rekla je Mira, a zatim otkrila koliko je njenoj porodici bilo teško kada je bila bolesna:

- Pokušala sam da ih zaštitim koliko sam mogla. Lagala sam i krila koliko sam zapravo bolesna da bih zaštitila pokojnu majku, bolesnog oca i maloletnu ćerku, a na Institut za onkologiju sam odlazila kao što neko ide kod frizera. Zastrašujuće je što se epidemija karcinoma širi kao virus gripa, a najteže mi je što i najmlađi oboljevaju od te bolesti - rekla je Mira za "Alo" i otkrila da su joj veliku podršku tada pružili najmlađi, koji su takođe prolazili kroz sličan pakao kao i ona.

- Kod mene su dolazila deca sa četvrtog sprata onkologije, a na to odeljenje su smešteni mališani uzrasta od godinu do 16 godina. Dolazili su da mi daju podršku, da me obiđu... Zbog toga, svake godine, tradicionalno, posećujem ih pred Božić, Uskrs i Novu godinu i nosim im poklone. Teške su to stvari i često mi ne bude dobro posle toga - ispričala je Mira.