Celebrity News

Oženio se Rafael Nadal: Gosti svadbe dobili posebne poruke od tenisera i njegove supruge

Oženio se Rafael Nadal: Gosti svadbe dobili posebne poruke od tenisera i njegove supruge

story

Svi španski, ali i brojni svetski mediji, prate današnje venčanje Rafaela Nadala i Marije Fransiske Pereljo na luksuznom imanju La Forteleza na Majorki, a iako su mladenci pokušali da sakriju detalje slavlja, pojedini su ipak dospeli u javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nene Nadal (@nenenadal) on Oct 19, 2019 at 5:06am PDT

Naime, gosti su minibusevima otišli do imanja La Forteleza, a u autobusima su pronašli kartice sa porukom Rafela i Marije.

- Podsećamo vas da bismo voleli da uživate u našem venčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti svoje mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael - piše u poruci mladenaca, prenose strani mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shawn27927 (@shawn27927) on Oct 18, 2019 at 5:33pm PDT

Kako je i ranije pisano, ceremonija se održava na imanju "La Fortalesa", a Nadal i Marija su zakupili čitav kompleks, koji poseduje ogromne travnate površine, bazene, privatne sobe, kao i heliodrom.

Sudbonosno "da" su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.

Svadbi prisustvuje oko 500 zvanica, a među njima je navodno i španski kralj Huan Karlos, kao i mnoge Rafine kolege.

Venčanju prisustvuje i Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez.

Obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova, a privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

Inače, teniser i Marija Fransiska Pereljo "Ćiska" su u vezi dugoj 14 godina i znaju se ceo život, jer su oboje odrasli u istom kraju. Ona trenutno radi kao direktorka teniserove humanitarne fondacije koju je osnovao još pre deset godina, a diplomirala je biznis.

Pogledajte mesto gde će biti održano venčanje!