Celebrity News

Veljkova TAŠTA ISPRIČALA DETALJE porodičnih odnosa: Njima je bilo SUĐENO DA SE UZMU

Veljkova TAŠTA ISPRIČALA DETALJE porodičnih odnosa: Njima je bilo SUĐENO DA SE UZMU

story

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić pre nekoliko dana objavili su vest da će postati roditelji, a mediji u Srbiji od tada ne prestaju da komentarišu njihovu vezu i planove za budućnost.

Nakon što je Ceca čestitala mladom paru na budućoj prinovi, Bogdanini roditelji su rekli da će im ostaviti kuću u miraz. Sada se oglasila i Bogdanina majka koja je prokomentarisala njihovu vezu, prenose domaći mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Aug 13, 2019 at 4:27pm PDT

- Očekivali smo u skorije vreme da ostane trudna, samo nismo znali šta i kada, ali sam se obradovala kada su nam javili da je ostala u drugom stanju. Veljko mi je javio to. On dolazi kod nas ovde u kuću, kada je tu više je sa Bogdanom, mi smo na poslu, ali sedimo i zajedno uveče. Onda dođe njihovo društvo, pa svi zajedno uživaju. Ovo sa njima je bila sudbina da se sretnu i uzmu - izjavila je Danijela Rodić za "Kurir" i dodala:

- Sa Cecom sam redovno u kontaktu, sada ovih dana redovno pričamo o pripremama za svadbu i dogovoramo se oko svih detalja. Za sada je sigurno da će svadba biti 24. novembra. Ceca je sada na Kipru, pa kada se bude vratila, onda ćemo da nastavimo da se dogovaramo - zaključila je Bogdanina majka.