Celebrity News

Aca Lukas prolazi kroz teške dane: Pokušali su da me udare tamo gde misle da će me boleti

Aca Lukas prolazi kroz teške dane: Pokušali su da me udare tamo gde misle da će me boleti

Pevač Aca Lukas tokom svoje duge karijere imao je velike uspone i padove - kako poslovno, tako i privatno, međutim, čini se, iz svega je uvek izlazio jači.

Pred kamerama emisije "Premijera", Lukas je progovorio o nedavnim navodima da će mu biti oduzet stan.

- Ma ja nemam ništa, ostajem bez svega. Mene celog života prate priče, te zlobne, izmišljene. Ali ako nekog interesuje, može da dođe da vidi, kod mene je sve transparentno. Mogu sve da mi uzmu, ali mene ne mogu. I opet ću ih ja voleti - kaže pevač koji se osvrnuo i na to što su mu nedavno poništili vizu za Australiju, i to samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da krene na put.

- Ja sam vizu dobio još 28. maja i sedam dana pred prvi koncert u Sidneju su me zvali iz konzulata i rekli da je poništena viza, rekli su da sam slagao da nisam osuđivan. Ovo što sam imao porodično nasilje, koje se nije desilo, to sam ja morao da priznam da ne bi išlo u istragu. Kad priznaš delo, ne ulazi to u kaznenu evidenciju. Ja sam im svašta rekao, zvao sam konzulat. Bio sam ja tamo pet, šest puta, nije to zbog Australije, ne moram ni da idem. Pokušali su da mi urade nešto da me zaboli tamo gde oni misle da njih lično boli - u novac.

Na kraju, pevač ipak priznaje da je srećan i da mu najveću ljubav pružaju njegova deca.

- Meni ljubav ne fali pored četvoro dece, moja deca i moja unuka su mi dovoljni, kao i budući unuci koje ću imati - zaključio je Lukas.