Celebrity News

EKSKLUZIVNO za magazin "Story" Dragan Džajić: DVOSTRUKA RADOST U PORODICI

EKSKLUZIVNO za magazin "Story" Dragan Džajić: DVOSTRUKA RADOST U PORODICI

Uskoro će porodica fudbalske legende postati bogatija za dva unučeta – dečaka i devojčicu, a u eksluzivnoj ispovesti za Story Dragana Džajić otkriva detalje svoje trudnoće za koju niko nije predviđao da će moći da se ostvari, osim nje, i priseća se momenata u kojima nije bilo razloga za optimizam

Moderna bajka dizajnerke Dragane Džajić (27) odigrala se u maju ove godine, kada se udala za biznismena Miloša Ivanovića (27) pred mnogobrojnim zvanicama, a već istog meseca ostala je u drugom stanju. Međutim, od svih bajki koje ste ikada pročitali, postoji nešto osvežavajuće u onome što Dragana ima da kaže o svojoj i upravo to je dokaz da su one i danas ostvarive. Da bi lepa ćerka poznate fudbalske legende Dragana Džajića (73) zbilja uživala u svojoj bajci – morala je da je izgradi sama, da se za nju bori i izbori. I to je element koji ruši sve dosadašnje postulate o bajkama, ali istovremeno ohrabruje da snove, možda, nikada nije bilo lakše ostvariti nego danas. Ovo je ekskluzivna priča o borbi kroz koju je Dragana prošla ne bi li ostvarila maštanja i, sada kada je izvojevala sve bitke, radosno iščekuje dan kada će roditi sina i konačno početi da živi san.

Nedugo nakon venčanja, obradovali ste javnost vešću da ste u drugom stanju.

- Ta vest nas je zaista veoma obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete  - rekla je Dragana.

Zašto to kažete?

- Mnogo puta dobijala sam "ne" kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe.

Šta je još Dragana ispričala o svojoj borbi, trudnoći i životu sa Milošem, potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 29. oktobra